Använd följande instruktioner till hur man bygger en uteplats i din trädgård. Samma instruktioner är desamma för alla material. För detta projekt, börja med att montera alla dina byggmaterial och verktyg tillsammans. Se till att du har en stark bas eller konstruktion Använd en skottkärra för att placera alla dina bitar tillsammans. Om du inte är en erfaren byggare, välj en plats med åtminstone ett visst skydd mot solen. Var inte rädd för att gräva ett hål. Se bara till att det är tillräckligt djupt för att hålla all jord och verktyg, men inte tillräckligt djup för material att sjunka in. Sedan gräva ett hål ungefär en halv tum djup och fyll med grus eller jord.

Projekt bygga

Därefter gräva runt omkretsen av hålet, placera sten eller tegel på toppen och sätta asfaltläggare sten eller tegel på botten. Placera sten eller tegel så att den ligger parallellt med kanten av asfaltläggare sten eller tegel. Följ designlinjerna och lägg tegelstenarna. När de är lagda, lägg dem på sidorna, efter designen och markera avståndet mellan tegelstenarna för att se till att de lägger jämnt. Använda en bit av stenplatta eller tegel som en guide, flytta dem från ena sidan av gropen till en annan tills du är nöjd med att du har en fyrkantig form. Därefter lägger du stenen eller tegelstenen ner, med början i mittraden. och arbetar tvärs över till sidorna. Arbeta sedan raderna för att göra dem nivå. Du kanske vill lägga till ett lager av grus, speciellt om du har ett däck som sluttar ner och en uteplats som sluttar uppåt. Slutligen, lägga asfaltläggare sten eller tegel asfaltläggare stenar över asfaltläggare sten eller tegel asfaltläggare med sand som bas för att stödja dem. Sand och försegla ytan av asfaltläggaren sten eller tegel område innan du lägger till något vatten eller gräs. Om du använder stenar som en uteplats täcka, kanske du vill lägga till möjligheten att lägga till grus längst ner i gropen för att ge den färdiga utseende som ofta ses på uteplatser.

Om du inte vet hur man bygger en, överväga att köpa färdiga kit. Dessa säljs också online eller via lokala butiker hem förbättring. Om du är osäker på hur du ställer in din egen uteplats, har någon hjälpa dig. Du vill inte starta det här projektet och ta reda på att du inte visste hur man avslutar det. Börja med att gräva runt två meter runt omkretsen av ditt hål. Lägg sedan ett lager jord ovanpå smutsen. Detta lager bör vara ungefär en tum tjock.